ΜΕΝΟΥ

Pages

Χυλοπίτες ογκρατέν με μπρόκολο

Ογκρατέν με ζυμαρικά και μπρόκολο στο φούρνο μέσα σε πλούσια δόση κρέμα γάλακτος.









Συνταγή : magirevoikonomika.gr
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Εκτέλεση
  • 500 γρ. χυλοπίτες
  • 250 γρ. μπρόκολο σε φουντάκια
  • 300 γρ. Adoro per pasta
  • 150 γρ. παρμεζάνα φλοίδες
  • 70 γρ. κίτρινο τυρί τριμμένο
  • Πάπρικα
  • Αλάτι – πιπέρι
  • 20γρ. βούτυρο


Εκτελση
  • Προβράζουμε τις χυλοπίτες και το μπρόκολο. Σε ένα πυρέξ αφού το βουτυρώσουμε απλώνουμε τις χυλοπίτες, στρώνουμε το μπρόκολο, ρίχνουμε την πάπρικα και περιχύνουμε από επάνω την κρέμα όπου προηγουμένως έχουμε ανακατέψει με το κίτρινο τυρί.
  • Ρίχνουμε την παρμεζάνα από επάνω και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά ή μέχρι να γκρατιναριστεί το φαγητό μας.

Τip
  • Σημαντικό είναι να μην βράσουμε τελείως τις χυλοπίτες & το μπόκολο. 

Πηγή - Μαγειρεύω Οικονομικά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου