Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 8 φύλλα κρούστας
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
- 500 γρ. ανθότυρο
- 1 κουτ. σούπας ξύσμα λεμονιού
- 3 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 1/2 φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο
- 80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2 αβγά χτυπημένα
- αλάτι, πιπέρι
- ρόκα για το σερβίρισμα
Eκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. Ανακατεύουμε καλά σε μπολ το ανθότυρο, το ξύσμα, τον μαϊντανό, το κρεμμυδάκι, τα αβγά, την παρμεζάνα, αλάτι και πιπέρι.
- Στρώνουμε σε λαδωμένο ταψάκι 20x30 εκ. τα φύλλα κρούστας, λαδώνοντάς τα ενδιάμεσα.
- Ρίχνουμε το μείγμα του ανθότυρου μέσα και ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Σερβίρουμε με τα κομμένα ντοματίνια, τη ρόκα και λίγο λάδι.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου