ΜΕΝΟΥ

Pages

Γλυκόξινα λουκάνικα τηγανιά



Ένα φανταστικό ορεκτικό για όλους












Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 6 λουκάνικα χωριάτικα σε φέτες
  • 1-2 κουτ. σούπας λάδι
  • 1-2 πορτοκάλια (τον χυμό τους)
  • 1 φλούδα από πορτοκάλι κομμένη σε μπαστουνάκια (ζουλιέν)
  • 1 κουτ. σούπας μέλι
  • 2-3 κλαδάκια θυμάρι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση
  • Τσιγαρίζουμε σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τα λουκάνικα με το θυμάρι, για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν. 
  • Σβήνουμε με τον χυμό πορτοκάλι, προσθέτουμε τα ζουλιέν από το πορτοκάλι και το μέλι και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να μελώσουν. 
  • Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου