Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 5΄, μαγείρεμα 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 6 λουκάνικα χωριάτικα σε φέτες
- 1-2 κουτ. σούπας λάδι
- 1-2 πορτοκάλια (τον χυμό τους)
- 1 φλούδα από πορτοκάλι κομμένη σε μπαστουνάκια (ζουλιέν)
- 1 κουτ. σούπας μέλι
- 2-3 κλαδάκια θυμάρι
- πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
- Τσιγαρίζουμε σε μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι τα λουκάνικα με το θυμάρι, για 5-6 λεπτά μέχρι να ροδίσουν.
- Σβήνουμε με τον χυμό πορτοκάλι, προσθέτουμε τα ζουλιέν από το πορτοκάλι και το μέλι και αφήνουμε στη φωτιά μέχρι να μελώσουν.
- Τρίβουμε μπόλικο πιπέρι και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου