Προτιμήστε κάτι ελαφρύ για το βραδινό σας
Απαιτούμενος χρόνος: 15΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 15΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
- 200 γραμμάρια ξερά κόκκινα φασόλια
- 3 κουταλιές καλαμπόκι
- 1 πράσινη πιπεριά
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 1 πορτοκαλί πιπεριά
- 2 καρότα (τριμμένα)
- 5 ελιές σε φετάκια
- 1 ντομάτα ( κομμένη σε κύβους )
- ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 3 κουταλιές χυμό λεμονιού
- ½ ματσάκι μαιντανό ψιλοκομμένο
- 1 αγγούρι ( κομμένο σε κύβους )
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα
- 1 κουταλιά μουστάρδα
- Αλάτι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένουμε, καθαρίζουμε και κόβουμε τα λαχανικά.
- Τα φασόλια για να τα χρησιμοποιήσουμε στη σαλάτα πρέπει να τα αφήσουμε αρκετές ώρες ή από το προηγούμενο βράδυ,να φουσκώσουν.
- Βάζουμε σε ένα βαθύ μπολ όλα τα υλικά και τα ανακατεύουμε.
- Σε ένα μικρό βαθύ πιάτο ή βαζάκι χτυπάμε ½ κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο, 3 κουταλιές χυμό λεμονιού και 1 κουταλιά μουστάρδα.
- Φτιάχνουμε με αυτό τον τρόπο μια ενιαία σάλτσα και περιχύνουμε στη σαλάτα μας.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου