Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα
Απαιτούμενος χρόνος: 25΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος: 25΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
- 12 χουρμάδες φρέσκους ή αποξεραμένους
- 6 κομμάτια μπέικον κομμένα στη μέση
- 112 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους
- 12 οδοντογλυφίδες
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.
- Κόβουμε στη μέση τους χουρμάδες, αφαιρέστε τα κουκούτσια, και γεμίστε τους με κασέρι.
- Κόψτε το μπέικον στη μέση, έτσι ώστε να έχουν συνολικά 12 φέτες.
- Τυλίξτε κάθε χουρμά με ένα κομμάτι μπέικον και καρφιτσώνετε από μια οδοντογλυφίδα.
- Τοποθετήστε τους χουρμάδες στο ταψί με λαδόκολλα.
- Ψήστε για 14 - 17 λεπτά, αναποδογυρίζοντας 2 ή 3 φορές μέχρι το μπέικον να ροδίσει ομοιόμορφα.
- Αφήστε τους χουρμάδες να κρυώσουν και σερβίρετε.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου