ΜΕΝΟΥ

Pages

Χουρμάδες με κασέρι και μπέικον

Λαχταριστό και εύκολο ορεκτικό για όλη την παρέα

Απαιτούμενος χρόνος: 25΄






~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
  • 12 χουρμάδες φρέσκους ή αποξεραμένους
  • 6 κομμάτια μπέικον κομμένα στη μέση
  • 112 γραμμάρια κασέρι κομμένο σε κύβους
  • 12 οδοντογλυφίδες



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς με αντιστάσεις και τοποθετούμε τη σχάρα στη μέση του φούρνου.
  • Κόβουμε στη μέση τους χουρμάδες, αφαιρέστε τα κουκούτσια, και γεμίστε τους με κασέρι.
  • Κόψτε το μπέικον στη μέση, έτσι ώστε να έχουν συνολικά 12 φέτες.
  • Τυλίξτε κάθε χουρμά με ένα κομμάτι μπέικον και καρφιτσώνετε από μια οδοντογλυφίδα.
  • Τοποθετήστε τους χουρμάδες στο ταψί με λαδόκολλα. 
  • Ψήστε για 14 - 17 λεπτά, αναποδογυρίζοντας 2 ή 3 φορές μέχρι το μπέικον να ροδίσει ομοιόμορφα.
  • Αφήστε τους χουρμάδες να κρυώσουν και σερβίρετε.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου