~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 300 γρ. κατεψυγμένα ανάμικτα λαχανικά Ifantis
- 2 μεγάλες πατάτες
- 2 αβγά
- ¼ κ.γ. μοσχοκάρυδο
- 1 φλ. αλεύρι
- 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ
- ¾ φλ. γάλα
- 1 φλ. τριμμένη παρμεζάνα
- Εξαιρετικό παρθένο Ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βράζουμε τα ανάμικτα λαχανικά σε αλατισμένο νερό.
- Λιώνουμε τις βρασμένες πατάτες με το πιρούνι.
- Προσθέτουμε τα ανάμικτα λαχανικά στις πατάτες.
- Ρίχνουμε νερό από τα βρασμένα λαχανικά και τα πολτοποιούμε.
- Προσθέτουμε τα αβγά, αλάτι, πιπέρι, το τριμμένο μοσχοκάρυδο, το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ, το γάλα, την τριμμένη παρμεζάνα και ανακατεύουμε.
- Αλείφουμε τα ατομικά φορμάκια με ελαιόλαδο, μοιράζουμε το μείγμα και πασπαλίζουμε με την υπόλοιπη τριμμένη παρμεζάνα.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο, για περίπου μισή ώρα, στους 180 βαθμούς, μέχρι να πάρουν από πάνω χρυσαφί χρώμα.
Ημέρα προβολής 02/05/2014
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου