Μία πρόταση από την Ελένη Ψυχούλη
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για τη σάλτσα:
Για τη σάλτσα:
Ημέρα προβολής 26/05/2014
Πηγή - Chef On Air
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 6-8 γόπες (ή σαφρίδια)
- 2 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- 1 φλ. αλεύρι
- ½ φλ. σιμιγδάλι ψιλό
- ½ φλ. καλαμποκάλευρο
- 1 λεμόνι
Για τη σάλτσα:
- 2 ντομάτες
- Χυμό από 2 λεμόνια
- Ξύσμα από 1 λεμόνι
- 1 πιπεριά πράσινη
- 2 φρέσκα κρεμμύδια
- ½ ματσ. μαϊντανό
- 4 κ.σ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Απαλό
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Αλατίζουμε τα ψάρια.
- Τα αλευρώνουμε και τα τινάζουμε για να φύγει το πολύ αλεύρι.
- Τα τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο και τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
Για τη σάλτσα:
- Κόβουμε και βάζουμε σε ένα μπολ την ντομάτα, τα φρέσκα κρεμμύδια, την πιπεριά, το ξύσμα και το χυμό λεμόνι.
- Προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο, ελαιόλαδο, αλάτι, πιπέρι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τα ψάρια με τη σάλτσα.
- Προσθέτουμε ψιλοκομμένο μαϊντανό, πιπέρι και φέτες λεμόνι.
Ημέρα προβολής 26/05/2014
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου