ΜΕΝΟΥ

Pages

Philadelphia Μους φράουλα με Γιαούρτι


Μία λαχταριστή πρόταση που θα σας ξετρελάνει.






~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
  • 400 γρ PHILADELPHIA με Γιαούρτι
  • 200 γρ φράουλες
  • 100 γρ γάλα light
  • 3 φύλλα ζελατίνης
  • 60 γρ άχνη ζάχαρη
  • 15 φράουλες ψιλοκομμένες
  • 200 γρ PHILADELPHIA Light
  • 20 γρ άχνη ζάχαρη
  • 50 γρ γάλα 1,5 %
  • 100 γρ φιστίκια Αιγίνης τριμμένα



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Τοποθετείτε τα φύλλα ζελατίνης σε ένα μπολ με παγωμένο νερό για να μαλακώσουν.
  • Όταν μαλακώσουν, τα βάζετε σε ένα κατσαρολάκι, προσθέτετε το γάλα light και τα ζεσταίνετε μέχρι τα φύλλα να λιώσουν. 
  • Σε ένα μικρό μίξερ αναμειγνύετε τις φράουλες (200 γρ) μαζί με τα 60 γρ άχνη ζάχαρη.
  • Τοποθετείτε το Philadelphia με Γιαούρτι, τις φράουλες με την άχνη ζάχαρη και το γάλα με τις ζελατίνες σε ένα μίξερ και ανακατεύετε καλά ώστε να γίνει μια ωραία κρέμα.
  • Στη συνέχεια, προσθέτετε στην κρέμα τις ψιλοκομμένες φράουλες και ανακατεύετε προσεκτικά.
  • Μοιράζετε τη μους σε ποτηράκια και τα τοποθετείτε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες, για να κρυώσουν πριν τα σερβίρετε.
  • Σε ένα άλλο μίξερ ανακατεύετε το Philadelphia Light με τα 20 γρ άχνη ζάχαρη και τα 50 γρ γάλα 1,5 % μέχρι να γίνει μια ωραία κρέμα.
  • Μετά από 30 λεπτά βγάζετε τη μους από το ψυγείο, προσθέτετε από πάνω την κρέμα με το Philadelphia Light και πασπαλίζετε με το φιστίκι Αιγίνης.
  • Βάζετε τη μους στο ψυγείο για άλλη 1 ώρα και 30 λεπτά.

Διαθρεπτική επισήμανση Ανά μερίδα

  • Ενέργεια 1436,33 kj
  • kcal 343,00 kcal
  • Λίπη 20,00 g
  • Υδατάνθρακες 28,00 g
  • Πρωτεΐνες 15,00 g
  • από τα οποία κορεσμένα λίπη 1,00 g
  • Νάτριο 1,40 g
  • Φυτικές ίνες (Englyst) 3,00 g
  • από τους οποίους σάκχαρα 19,00 g

Πηγή - myphiladelphia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου