Ένα εντυπωσιακό συνοδευτικό στο τραπέζι σας.
Yλικά
Για τα κολοκυθάκια
Για τη γέμιση
Για το γαρνίρισμα
Εκτέλεση
Πηγή - Chef στον Αέρα
Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Yλικά
Για τα κολοκυθάκια
- 4 μεγάλα κολοκυθάκια
- 6 κ.σ.ελαιόλαδο
- ξύσμα & χυμό από ένα λάϊμ
- ½ κ.γ. πάπρικα γλυκιά
- ¼ κ.γ κάρυ
- αλάτι
Για τη γέμιση
- 150 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα
- 16 λιαστές ντομάτες
- 100 γρ. ελιές καλαμών χωρίς κουκούτσι
- 100 γρ. baby ρόκα
Για το γαρνίρισμα
- 10 φύλλα δυόσμου
Εκτέλεση
- Κόβουμε σε λεπτές μακρόστενες φέτες τα κολοκυθάκια. Τα βάζουμε σε ένα μπολ και προσθέτουμε τη γλυκιά πάπρικα, το κάρυ, το ελαιόλαδο, το χυμό λάιμ, ανακατεύουμε και τα αφήνουμε να μαριναριστούν, για 30 λεπτά.
- Ψιλοκόβουμε τις λιαστές ντομάτες και τις ελιές.
- Απλώνουμε στον πάγκο της κουζίνας τις μαριναρισμένες φέτες κολοκυθιού.
- Βάζουμε στην άκρη κάθε μαριναρισμένης φέτας κολοκυθιού μισό κουταλάκι φρέσκο τυρί κρέμα, προσθέτουμε λίγη λιαστή ντομάτα και ελιά, ένα δύο φυλλαράκια baby ρόκας και τυλίγουμε σφικτά σε ρολό.
- Σερβίρουμε τα ρολάκια κολοκυθιού και γαρνίρουμε με δυόσμο.
Πηγή - Chef στον Αέρα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου