ΜΕΝΟΥ

Pages

Ρολά ομελέτας

Φτιάξτε με απλά υλικά γεμιστό ρολό ομελέτας για το μεσημεριανό σας


Απαιτούμενος χρόνος: 25 λεπτά





~ ~ ~ ~ ~ ~ ~     Υλικά     ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
για 2 με 4 άτομα
  • 4 αυγά
  • 300 γραμμάρια ιταλικό τυρί ρομπιόλα
  • 16 ντοματίνια
  • Βούτυρο
  • Βασιλικός
  • Αλάτι


~ ~ ~ ~ ~ ~ ~     Εκτέλεση     ~ ~ ~ ~ ~ ~ ~
  • Χτυπάμε τα αυγά με λίγο αλάτι μέχρι να ανακατευτούν οι κρόκοι με τα ασπράδια. 
  • Ζεσταίνουμε σε ένα τηγάνι μια κουταλιά βούτυρο και ρίχνουμε μέσα το μισό μείγμα αυγών και το τηγανίζουμε μέχρι να ροδίσει και από τις δύο μεριές. 
  • Τηγανίζουμε και το υπόλοιπο, δημιουργώντας έτσι δύο ομελέτες.
  • Ψιλοκόβουμε μια μικρή χούφτα φρέσκο βασιλικό και ζυμώνουμε μαζί με την ρομπιόλα και λίγο αλάτι. 
  • Αλείφουμε τις ζεστές ομελέτες με μείγμα τυριού. 
  • Κόβουμε τα ντοματίνια σε πάχος 1 εκ. και τα απλώνουμε πάνω στις ομελέτες μας. 
  • Τις κάνουμε ρολό και τις κόβουμε σε λεπτά κομμάτια.


Πηγή - sidagi.gr