Η γνωστή παραδοσιακή ταραμοσαλάτα στο τραπέζι σας.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 4-5 Φέτες Ψωμί
- 1 Κρεμμύδι Ξερό Μικρό
- Χυμό από ένα λεμόνι
- Ταραμάς Λευκός 1 Κουταλιά Περίπου 80 Γραμ .
- 1 Φλιτζάνι του τσαγιού ελαιόλαδο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε το ψωμί να μουλιάσει, αφαιρούμε την κορα και το στραγγίζουμε πάρα πολύ καλά από το νερό.
- Στη συνέχεια το βάζουμε στο μούλτι- μπλέντερ μαζί με τον ταραμά, το κρεμμύδι , το χυμό από το λεμόνι και το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε.
- Το ελαιόλαδο το βάζουμε λίγο- λίγο μέχρι να δέσει όσο θέλουμε περίπου είναι ένα φλιτζάνι του τσαγιού.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία