Απόλαυση γρήγορη..γευστική και με λίγα υλικά!
Συνταγή : Μαγειρική Πανδαισία
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 3 Ντομάτες μεσαίου μεγέθους
- Αλευρι για όλες τις χρήσεις
- 4-5 Φύλλα δυόσμο
- 1 με 2 πρέζες αλάτι
- 1 πρέζα πιπέρι
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις ντομάτες και τις ξεφλουδίζουμε.
- Τις κόβουμε μικρά κομμάτια και βγάζουμε τους σπόρους και τα ζουμιά.
- Τρίβουμε το κρεμμύδι
- Ψιλοκόβουμε τον δυόσμο
- Ανακατεύουμε την κομμένη ντομάτα το κρεμμύδι και τον δυόσμο, προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και ρίχνουμε σιγά σιγά αλεύρι όσο πάρει για να γίνει ένα μίγμα.
- Κουταλιά κουταλιά πλάθουμε σε αλευρι και τα τηγανίζουμε σε λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
- Τα αφήνουμε λίγα λεπτά πάνω σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το επιπλέον λάδι.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία