Ένα γευστικό πιάτο στο τραπέζι σας.
Χρόνος προετοιμασίας : 5΄
Χρόνος μαγειρέματος : 20΄
Συνολικός χρόνος : 25΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 μερίδες
Για 2 μερίδες
- 2 χοιρινές μπριζόλες
- 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
- 2 πρέζες ξερό θυμάρι
- 3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
- 100 γρ PHILADELPHIA
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- 2 σφηνάκια λευκό κρασί
- 2 κουτ. σουπ. φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε ένα βαθύ μπολ, τοποθετείτε τις μπριζόλες και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσθέτετε το θυμάρι και περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
- Σε ένα ξύλο κοπής, αφού πλύνετε καλά τις πιπεριές, τις κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι.
- Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά τις πιπεριές, μέχρι να μαραθούν. Κατόπιν, τις αφαιρείτε σε ένα μπολ.
- Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτετε τις δύο μπριζόλες και τις ψήνετε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές, μέχρι να είναι έτοιμες.
- Όταν ψηθούν, τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο και στο τηγάνι που τις ψήσατε σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το Philadelphia, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε, μέχρι να γίνει σάλτσα.
- Προσθέτετε στο πιάτο τις ψημένες πιπεριές, περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο, ψιλοκομμένο δυόσμο.
Πηγή - myphiladelphia.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου