ΜΕΝΟΥ

Pages

Χοιρινές μπριζόλες με πιπεριές Φλωρίνης και Philadelphia


Ένα γευστικό πιάτο στο τραπέζι σας.

Χρόνος προετοιμασίας :
Χρόνος μαγειρέματος : 20΄
Συνολικός χρόνος : 25΄




~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 μερίδες
  • 2 χοιρινές μπριζόλες
  • 2 κουτ. σουπ. ελαιόλαδο
  • 2 πρέζες ξερό θυμάρι
  • 3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες
  • 100 γρ PHILADELPHIA
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 2 σφηνάκια λευκό κρασί
  • 2 κουτ. σουπ. φρέσκο ψιλοκομμένο δυόσμο

~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Σε ένα βαθύ μπολ, τοποθετείτε τις μπριζόλες και πασπαλίζετε με αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, προσθέτετε το θυμάρι και περιχύνετε με το ελαιόλαδο.
  • Σε ένα ξύλο κοπής, αφού πλύνετε καλά τις πιπεριές, τις κόβετε με ένα κοφτερό μαχαίρι.
  • Ζεσταίνετε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και μόλις ζεσταθεί, προσθέτετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σοτάρετε σε δυνατή φωτιά τις πιπεριές, μέχρι να μαραθούν. Κατόπιν, τις αφαιρείτε σε ένα μπολ.
  • Στο ίδιο τηγάνι, προσθέτετε τις δύο μπριζόλες και τις ψήνετε σε μέτρια φωτιά και από τις δύο πλευρές, μέχρι να είναι έτοιμες.
  • Όταν ψηθούν, τις τοποθετείτε σε ένα πιάτο και στο τηγάνι που τις ψήσατε σβήνετε με το κρασί, προσθέτετε το Philadelphia, αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και ανακατεύετε, μέχρι να γίνει σάλτσα.
  • Προσθέτετε στο πιάτο τις ψημένες πιπεριές, περιχύνετε με τη σάλτσα και πασπαλίζετε με λίγο φρέσκο, ψιλοκομμένο δυόσμο.

Πηγή - myphiladelphia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου