Ένας τέλειος συνδυασμός για το μεσημεριανό σας.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
Ημέρα προβολής 2/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - chefonair.gr \ Συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 6 άτομα
- 1 κιλό πατάτες baby
- 4 σκελ. σκόρδο με φλούδα
- 3 δοσομετρητές Actifry ή ½ φλ. Ελαιόλαδο Άλτις
- 20 ντοματίνια
- 20 γαρίδες ωμές καθαρισμένες
- Μαϊντανό
- Αλάτι – πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Πλένουμε τις πατατούλες πολύ καλά γιατί θα τις χρησιμοποιήσουμε με τη φλούδα.
- Τις στεγνώνουμε και τις κόβουμε στη μέση.
- Κόβουμε μόνο τα μεγαλύτερα ντοματίνια στη μέση. Ρίχνουμε το ελαιόλαδο μέσα στο ActiFry, βάζουμε τις πατάτες, τα ντοματίνια και το σκόρδο και αλατοπιπερώνουμε.
- Μαγειρεύουμε για 25 λεπτά.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τις γαρίδες, φρέσκια μαντζουράνα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για άλλα 5-10 λεπτά, ανάλογα το μέγεθος της γαρίδας.
- Σερβίρουμε διακοσμώντας το πιάτο με επιπλέον μαντζουράνα.
Ημέρα προβολής 2/12/13. Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
Πηγή - chefonair.gr \ Συνταγή από την Ελένη Ψυχούλη
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου