Ένα σνακ που θα τρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Χρόνος Προετοιμασίας 15'
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2 άτομα
- 2 μπανάνες ώριμες
- 15 γρ. βούτυρο
- Αλάτι 1/8 κ.γ.
- 1/2 κ.γ. κανέλα σκόνη
- 2 κ.σ. μέλι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Εύκολο και γρήγορο επιδόρπιο που θα λατρέψουν όλοι στην οικογένεια.
- Καθαρίζουμε τις μπανάνες και τις κόβουμε σε ροδέλες πάχους μισού εκατοστού περίπου.
- Βάζουμε σε ένα τηγάνι το βούτυρο, το μέλι, το αλάτι και την κανέλα.
- Προσθέτουμε τα κομμάτια μπανάνας και σιγοψήνουμε σε μέτρια φωτιά.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά σε περίπτωση που οι μπανάνες παίρνουν γρήγορα χρώμα.
- Ανακατεύουμε τα υλικά για περίπου 8-10 λεπτά μέχρι να καραμελώσουν οι μπανάνες.
- Αποσύρουμε το τηγάνι απο τη φωτιά και σερβίρουμε τις μπανάνες.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου