ΜΕΝΟΥ

Pages

Κρέπες με ζαμπόν και σπαράγγια

Εύκολο και γρήγορο ορεκτικό για όλες τις ώρες


Απαιτούμενος χρόνος: 20 λεπτά





~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 2-4 άτομα
  • 100 γραμμάρια τυρί κρέμα
  • 1/4 κούπας μαγιονέζα
  • 1 κονσέρβα πράσινα σπαράγγια
  • 8 κρέπες έτοιμες
  • 8 στρογγυλές, πολύ λεπτές, φέτες ζαμπόν



~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Πατήστε το τυρί κρέμα μ' ένα πιρούνι να μαλακώσει και να ομογενοποιηθεί. Ρίξτε και ανακατέψτε τη μαγιονέζα.
  • Στραγγίστε τα σπαράγγια κι αφήστε τα επάνω σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας, να στεγνώσουν καλά.
  • Απλώστε στον πάγκο εργασίας τις κρέπες, αλείψτε τες με λίγο από το μείγμα του τυριού και της μαγιονέζας και τοποθετήστε επάνω τις φέτες ζαμπόν.
  • Αλείψτε και πάλι τις επιφάνειες με λίγο μείγμα τυριού και τοποθετήστε στη μια άκρη 3-4 σπαράγγια, ανάλογα με το πόσο χοντρά ή λεπτά είναι.
  • Τυλίξτε τις κρέπες σε ρολά, κλείνοντας μέσα τα σπαράγγια.
  • Βάλτε τα ρολά στο ψυγείο, να σφίξουν. Κόψτε τις άκρες από τις δύο πλευρές και χωρίστε κάθε ρολό σε 5 κομμάτια.
  • Τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα με τις κομμένες όψεις επάνω, κάτω και φυλάξτε τα στο ψυγείο καλυμμένα με πλαστική μεμβράνη ως τη στιγμή που θα το σερβίρετε.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου