~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 8 άτομα
- 8 πορτοκαλί πιπεριές
- 2 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 15 ml. ελαιόλαδο
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- σχοινόπρασο 2 κ.σ. ψιλοκομμένο
- 1/8 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 170 γρ. τυρί κρέμα
- 170 γρ. κατσικίσιο τυρί θρυμματισμένους
- 10 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε τις πιπεριές στη μέση κατά μήκος.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
- Αλείφουμε τις πιπεριές με το λάδι και τις τοποθετούμε σε ένα ταψί.
- Σε ένα μπόλ ανακατεύουμε τα δύο είδη τυριών και τα μυρωδικά μέχρι να γίνει ένα αφράτο ομοιογενές μίγμα.
- Προσθέτουμε το χυμό του λεμονιού, αλάτι και πιπέρι και ανακατεύουμε ξανά.
- Γεμίζουμε τις πιπεριές με το μίγμα των τυριών και ψήνουμε στο φούρνο για 10 περίπου λεπτά μέχρι να λιώσουν τα τυριά.
- Βγάζουμε τις πιπεριές απο το φούρνο και σερβίρουμε αμέσως.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου