Μία συνταγή που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους.
Υλικά
Εκτέλεση
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 120 γρ λουκάνικο γαλοπούλας, κομμένο σε φέτες
- 1 κόκκινη πιπεριά, κομμένη
- 1 πράσινη πιπεριά, κομμένη
- 1 κίτρινη πιπεριά, κομμένη
- 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
- 1/4 φλ. ζωμό κότας
- 2 κ.σ. σκόρδο, ψιλοκομμένο
- 1/4 κ.γ. κόκκινη πιπεριά σε σκόνη
- 1 κ.γ. ρίγανη, αποξηραμένη
Εκτέλεση
- Ψεκάζουμε ένα μεγάλο τηγάνι με σπρέι μαγειρέματος και το ζεσταίνουμε. Προσθέτουμε το λουκάνικο και ανακατεύουμε συχνά, μέχρι να μην είναι πλέον ροζ, για 5-6 λεπτά.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, το κρεμμύδι, το ζωμό, το σκόρδο, το πιπέρι και τη ρίγανη. Τα σοτάρουμε όλα μαζί για 5 λεπτά ή μέχρι να εξατμιστεί το υγρό.
- Χαμηλώνουμε τη φωτιά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 5 ακόμα λεπτά, καλύπτοντας με το καπάκι. Σερβίρουμε.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου