ΜΕΝΟΥ

Pages

Ρολό προσούτο με σπαράγγια

Ελαφρύ ορεκτικό για όλη την παρέα








Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : για 6-8 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 227 γραμμάρια φέτες προσούτο
  • 1 κονσέρβα σπαράγγια τουρσί
  • 142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
  • 1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
  • 1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
  • ½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
  • 1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
  • Σέλινο για γαρνιτούρα

Εκτέλεση
  • Κόβετε τις φέτες από το προσούτο στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
  • Τυλίγεται τα κομμάτια του προσούτο μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.
  • Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το ποσούρο με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.

Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου