Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : για 6-8 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 227 γραμμάρια φέτες προσούτο
- 1 κονσέρβα σπαράγγια τουρσί
- 142 γραμμάρια ημιανάλατο τυρί ή ανθότυρο
- 1 κουτάλι τσαγιού ζεστό γάλα
- 1 κουταλιά του γλυκού καρυκεύματα (μείγμα μαύρο πιπέρι με λευκό)
- ½ τούφα ψιλοκομμένος άνηθος
- 1/2 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
- Σέλινο για γαρνιτούρα
Εκτέλεση
- Κόβετε τις φέτες από το προσούτο στη μέση διαγώνια. Ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά.
- Τυλίγεται τα κομμάτια του προσούτο μέσα στα σπαράγγια και τυλίγεται σε χωνάκια και γεμίζετε το καθένα με μια κουταλιά από το μείγμα τυριού προαιρετικά.
- Κατόπιν κόβετε σε φέτες 2 εκ. το ποσούρο με τα σπαράγγια μπήγετε μια οδοντογλυφίδα σε κάθε κομμάτι και σερβίρεται με φρέσκο σέλινο.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου