ΜΕΝΟΥ

Pages

Μίνι ομελέτες με σπαράγγια και λιαστή ντομάτα


Λαχταριστές μπουκίτστες ομελέτας για όλες τις ώρες.









Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες :για 4-6 άτομα
Απαιτούμενος Χρόνος :  20΄ περίπου.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη

Υλικά
  • 1 ματσάκι σπαράγγια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένες λιαστές ντομάτες
  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, κομμένα σε λεπτές φέτες
  • 6 αυγά χτυπημένα
  • 1/2 κούπα γάλα
  • Αλάτι και πιπέρι
  • 2 κουταλιές της σούπας πέστο βασιλικού

Εκτέλεση
  • Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 ° C στο αερόθερμο. 
  • Τοποθετείτε 12 χάρτινα φορμάκια σε φόρμα με 12 θέσεις cupcakes. 
  • Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα ψιλοκομμένα σπαράγγια, τις λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες και το ψιλοκομμένο κρεμμύδι. 
  • Στη συνέχεια βάζετε από 2 κουταλιές του γλυκού με το μείγμα από τα σπαράγγια στις 12 θέσεις για cupcakes.
  • Σε ξεχωριστό μπολ ανακατεύετε τα αυγά μαζί με το γάλα και το πέστο πασπαλίζετε με αλάτι και πιπέρι. ΄
  • Έπειτα συμπληρώνετε με την ομελέτα πάνω από τα σπαράγγια και βάζετε ψήσιμο για 15 - 20 λεπτά. 
  • Αφήνετε για λίγο να κρυώσουν και σερβίρετε.


Πηγή - sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου