ΜΕΝΟΥ

Pages

Γαύρος ριγανάτος



Μία μοναδική πρόταση που πρέπει να δοκιμάσετε.













Συνταγή :  Λία Κωττή.
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 κιλό γαύρο
  • ½ πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
  • 1 κουτ. γλυκού αλεύρι
  • 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
  • ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
  • 1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
  • ρίγανη φρέσκια
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Eκτέλεση 
  • Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, την πιπεριά και τον γαύρο. 
  • Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου