Συνταγή : Λία Κωττή.
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 1 κιλό γαύρο
- ½ πιπεριά καυτερή κομμένη σε ροδέλες
- 1 κουτ. γλυκού αλεύρι
- 1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
- ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
- 1 κουτ. γλυκού (κοφτή) μουστάρδα
- ρίγανη φρέσκια
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
Eκτέλεση
- Διαλύουμε το αλεύρι με λίγο νερό και το ρίχνουμε σε βαθύ τηγάνι μαζί με το ελαιόλαδο, το λεμόνι, λίγο αλάτι, τη μουστάρδα, την πιπεριά και τον γαύρο.
- Mαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για 10 λεπτά και λίγο πριν από το τέλος προσθέτουμε φρέσκια ρίγανη και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου