Συνταγή : Αλέξανδρος Παπανδρέου
Μερίδες : για 2 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 12.06.2015
Υλικά
- 2 στήθη κοτόπουλου
- 200 γρ. chorizo
- 200 γρ. κόκκινη λόλα
- 200 γρ. πράσινη λόλα
- 200 γρ. ρόκα
- 30 ντοματίνια
- 3 μικρά κολοκυθάκια
- 2 φρέσκιες πιπεριές Φλωρίνης
- 2 κ.σ. βούτυρο Lurpak
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- 200 γρ. τυρί Αrla Αυθεντικό Regato
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Τοποθετούμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά να ζεσταθεί καλά.
- Προσθέτουμε βούτυρο, σωτάρουμε το chorizo, για 2-3 λεπτά, μέχρι να βγάλει τα λιπαρά του.
- Αφαιρούμε το chorizo και κρατάμε μέσα στο τηγάνι τα λιπαρά του.
- Κόβουμε το κοτόπουλο σε φιλετάκια, το αλατοπιπερώνουμε, το σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι, για 4-5 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα και το προσθέτουμε στο chorizo.
- Έπειτα κόβουμε σε φέτες τα κολοκυθάκια, τα σωτάρουμε στο ίδιο τηγάνι και τα προσθέτουμε στο chorizo με το κοτόπουλο.
- Κόβουμε με τα χέρια σε μικρά κομμάτια και βάζουμε σε ένα μπολ την πράσινη λόλα, την κόκκινη λόλα και την ρόκα.
- Έπειτα βάζουμε τις πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες και τα ντοματίνια κομμένα στη μέση.
- Προσθέτουμε λίγο από το chorizo με το κοτόπουλο και τα κολοκυθάκια και πασπαλίζουμε με το τριμμένο ρεγκάτο.
- Ρίχνουμε ωμό ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου