Συνταγή : Sidagi,gr
Μερίδες : για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : περίπου 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένο τσένταρ
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη γραβιέρα
- 4 κουταλιές της σούπας τριμμένη παρμεζάνα
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού γούστερ σος
- 2 κουταλιές της σούπας μαργαρίνη
- 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι
- 1 φλιτζάνι γάλα
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη μουστάρδα
- Μοσχοκάρυδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτέλεση
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι με τη μαργαρίνη σε δυνατή φωτιά για τρία λεπτά, ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε μέχρι να ενωθούν τα υλικά.
- Ρίχνουμε το γάλα, το μοσχοκάρυδο, αλάτι και πιπέρι και βράζουμε το μείγμα για πέντε λεπτά σε χαμηλή φωτιά ανακατεύοντας τακτικά.
- Προσθέτουμε στη σάλτσα τη σκόνη μουστάρδα, τη γούστερ σος, τα τυριά και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε τη σάλτσα για 2-3 λεπτά σε χαμηλή φωτιά και είναι έτοιμη.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου