ΜΕΝΟΥ

Pages

Μαρμελάδα Φράουλα

 

Η αγαπημένη μαρμελάδα μικρών και μεγάλων, μοσχοβολά το σπίτι με το άρωμά της κατά την παρασκευή και περιμένεις με μεγάλη ανυπομονησία να κρυώσει για να την δοκιμάσεις. Η κατάλληλη εποχή για τις φράουλες είναι η άνοιξη, αν όμως βρείτε καλές και εκτός εποχής μην τις αφήσετε.

Η συνταγή που ακολουθεί είναι πολύ απλή και εύκολη με μικρή αναμονή ελάχιστη ταλαιπωρία και τέλειο αποτέλεσμα. 

Για καλύτερη ποιότητα και τέλειο αποτέλεσμα προτιμήστε φράουλες σφικτές και γινωμένες, όχι άγουρες και μαλακές. 

 Πατήστε εδώ για να δείτε όλη τη συνταγή

"Stin kouzina tou Andrea"

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου