ΜΕΝΟΥ

Pages

Μαρινάδα για κοτοσουβλάκια και μπριζόλες κοτόπουλου

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Giota Koko
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 10΄, Μαρινάρισμα 1 ημέρα.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
  • 2 κ.σ. μουστάρδα απλή
  • Αλάτι-Πιπέρι-Ρίγανη
  • 1 1/2 κουταλάκι του γλυκού πάπρικα
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
 
Εκτέλεση
  • Τοποθετούμε τα κρεατικά μας σε ένα τάπερ που κλείνει αεροστεγώς.Τα αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε και την ρίγανη και από τις δύο πλευρές.
  • Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τον χυμό από τα 2 λεμόνια,την μουστάρδα,την πάπρικα και το ελαιόλαδο.Έπειτα με ένα πινέλο αλείφουμε τα κρεατικά μας και από τις δύο πλευρές κλείνουμε το τάπερ και αφήνουμε στο ψυγείο όλο το βράδυ.
  • Την επόμενη μέρα ανοίγουμε και ψήνουμε εγώ προσωπικά τα έψησα στο τεπανγιάκι έγιναν πεντανόστιμα!!!

Πηγή - cookpad.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου