ΜΕΝΟΥ

Pages

Σαλάτα με δυο είδη λάχανου και γλυκοπατάτα

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Καρολίνα Δωρίτη
Μερίδες : Για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Τα καβουρδισμένα φιστίκια και το φιστικοβούτυρο στο ντρέσσιγκ κάνουν τη διαφορά.

Συστατικά

  • 2 φλ. λευκό λάχανο, λεπτοκομμένο
  • 2 φλ. μοβ λάχανο, λεπτοκομμένο
  • 1 μέτρια γλυκοπατάτα, καθαρισμένη και τριμμένη στη χοντρή μεριά του τρίφτη
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια, πολύ ψιλοκομμένα
  • 1/3 φλ. φύλλα κόλιαντρου
  • 2 κ.σ. φιστίκια αραχίδες καβουρδισμένα και χοντροκομμένα

Για το ντρέσινγκ

  • 1½ κ.γ. φιστικοβούτυρο
  • Χυμός από 2 μικρά λάιμ
  • 2 κ.σ. σουσαμέλαιο
  • Αλάτι, πιπέρι καγιέν

Τρόπος Παρασκευής
Ντρέσινγκ

  • Χτυπάμε στο μπλέντερ το φιστικοβούτυρο με τον χυμό λάιμ, το σουσαμέλαιο, αλάτι και πιπέρι καγιέν.

  • Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας σε ένα μπολ, εκτός από τα φιστίκια Αιγίνης. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ και ανακατεύουμε καλά.

Πηγή - www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου