ΜΕΝΟΥ

Pages

Μανιταρόσουπα βελουτέ

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Sidagi.gr
Μερίδες : Για 4-6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : 30΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬


Υλικά

  • 2 ποτήρια ζωμός κοτόπουλο έτοιμο ή παρασκευάστε τον δικό σας ζωμό κοτόπουλου
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένα αποξηραμένα μανιτάρια πορτσίνι
  • 1/2 φλιτζάνι γάλα κατσικίσιο πλήρες ή αγελαδινό εβαπορέ
  • 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλιά του γλυκού πιπέρι
  • 1 κουταλιά του γλυκού κόλιανδρο
  • 1/2 κουταλιά της σούπας κορν φλάουρ

Εκτέλεση

  • Μουσκεύουμε τα μανιτάρια σε λίγο χλιαρό νερό για περίπου ένα τέταρτο και ζεσταίνουμε τον ζωμό.
  • Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το κόρν φλάουρ, το μαύρο πιπέρι, το κόλιανδρο και το αλάτι. Ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ομοιογενές για περίπου 15 λεπτά.
  • Προσθέτουμε το γάλα και κατεβάζουμε από τη φωτιά.

Πηγή - www.sidagi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου