ΜΕΝΟΥ

Pages

Σπαγγέτι με μανιτάρια, ελαιόλαδο και σκόρδο



¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Ν/Α
Μερίδες : Για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : ??
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Ένας γευστικός συνδυασμός σκόρδου και μανιταριών στο πιάτο σας.

Συστατικά

  • 1 πακέτο (500 γραμ.) σπαγγέτι
  • 1 μικρό πακέτο (250 γραμ.) φρέσκα μανιτάρια
  • 4 σκελίδες σκόρδο
  • 1 ματσάκι μαϊντανός
  • 2 καυτερές πιπερίτσες ή
  • 1 κουτ. το γλυκού καυτερή πάπρικα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι

Τρόπος παρασκευής

  • Βράζετε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία και τα στραγγίζετε.
  • Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες.
  • Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο.
  • Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
  • Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου.
  • Προσθέτετε τη παρμεζάνα, αλατίζετε και σερβίρετε
  • Κόβετε τα μανιτάρια σε λεπτές φέτες. Καθαρίζετε και ψιλοκόβετε το σκόρδο.
  • Βάζετε στη κατσαρόλα τα μανιτάρια και το σκόρδο με 1/3 του φλιτζανιού ελαιόλαδο και ανακατεύετε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά.
  • Ψιλοκόβετε τον μαϊντανό και τις καυτερές πιπεριές και τα προσθέτετε μαζί με το βρασμένο σπαγγέτι στο μείγμα μανιταριών και σκόρδου, αλατίζετε και σερβίρετε
* * Μη ξεχάσετε να βαθμολογήσετε την συνταγή * *

Πηγή - Ν/Α