Μία πρόταση από τον Chef Bασίλη Βολιοτόπουλο
Hμέρα προβολής 23/06/2014
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Πηγή - Chef On Air
Hμέρα προβολής 23/06/2014
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 300 γρ. φιλετάκια κοτόπουλου με μυρωδικά Ifantis
- 2 κρεμμύδια ξερά
- 2 κρεμμύδια φρέσκα
- 1 σκελ. σκόρδο
- 100 γρ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 100 γρ. ξανθιά μπύρα
- 1 ζωμό λαχανικών Knorr Σπιτικός
- 100 γρ. κατίκι Δομοκού
- 2 κλων. φρέσκο θυμάρι
- ½ φλ. φιστίκια Αιγίνης
- Αλάτι-πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σωτάρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου σε ελαιόλαδο.
- Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο.
- Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και τα φρέσκα κρεμμύδια.
- Σβήνουμε με τη μπύρα.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζωμό λαχανικών και τα αφήνουμε να μαγειρευτούν για 1 περίπου ώρα.
- Σερβίρουμε τα φιλετάκια κοτόπουλου με κατίκι Δομοκού.
- Πασπαλίζουμε με θυμάρι και με τριμμένα φιστίκια Αιγίνης.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου