Ενα ορεκτικό για όλες τις ώρες από τον Chef Χρήστο Τζιέρα
Ημέρα προβολής 03/06/2014.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
Πηγή - Chef On Air
Ημέρα προβολής 03/06/2014.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- 150 γρ. λουκανικάκια τυλιγμένα σε μπέικον Ifantis
- 150 γρ. χοιρινό λαιμό
- ½ πιπεριά πράσινη
- ½ πιπεριά κόκκινη
- ½ κρεμμύδι ξερό
- 2 σκελ. σκόρδο
- 1 κόκκινη καυτερή πιπεριά
- ½ πράσινη πιπεριά
- 1 ντομάτα
- 2 κ.σ. κέτσαπ Hellmann’s Classic
- 2 κ.σ. δυόσμο
- 1 φλ. λευκό κρασί
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 ζωμό βοδινού Knorr Σπιτικός
- 1 κλων. δενδρολίβανο φρέσκο
- 1 κλων. θυμάρι φρέσκο
- 5 κρητικά παξιμαδάκια
- Ρευστή μαργαρίνη Βιτάμ Culinesse
- Αλάτι - πιπέρι
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε σε κομματάκια το χοιρινό και το σωτάρουμε σε ένα τηγάνι, μέχρι να ροδίσει.
- Βάζουμε τη ρευστή μαργαρίνη, το σκόρδο, το δενδρολίβανο και το θυμάρι. Προσθέτουμε το κρεμμύδι, τις πιπεριές και τα λουκάνικα τυλιγμένα σε μπέικον.
- Σβήνουμε με το λευκό κρασί και μετά από 3 λεπτά βάζουμε την ψιλοκομμένη ντομάτα και την κέτσαπ. Σωτάρουμε για άλλα 2 λεπτά, περιχύνουμε με το ζωμό βοδινού και ρίχνουμε νερό.
- Προσθέτουμε την πάπρικα, αλάτι, πιπέρι, την καυτερή πιπεριά και τα αφήνουμε να σιγοβράσουν για 10-15 λεπτά.
- Σερβίρουμε με κρητικά παξιμαδάκια και πασπαλίζουμε με δυόσμο.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου