Χρόνος Προετοιμασίας 15΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 4 ροδάκινα χωρίς φλούδα
- 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας
- 45 γρ. ζάχαρη καστανή
- 500 γρ. παγωτό βανίλια
- 1,5 κ.σ. ξίδι μπαλσάμικο (προαιρετικά)
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Κόβουμε τα ροδάκινα σε λεπτές φέτες και τα βάζουμε σε ένα μπολ.
- Προσθέτουμε το εκχύλισμα βανίλιας και την καστανή ζάχαρη και ανακατεύουμε.
- Αφήνουμε το μίγμα στην άκρη για 15 περίπου λεπτά.
- Εν τω μεταξύ, προθερμαίνουμε το γκριλ σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία.
- Βάζουμε τα ροδάκινα στο γκριλ και ψήνουμε την κάθε πλευρά τους για περίπου 2-4 λεπτά μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Χωρίζουμε τα ροδάκια ανάμεσα σε 4 μπολάκια και βάζουμε από πάνω παγωτό βανίλια.
- Ραντίζουμε με μπαλσάμικο (προαιρετικά) και σερβίρουμε.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου