Δοκιμάστε το με σιρόπι φράουλα και απογειώστε τη γεύση
Απαιτούμενος χρόνος : 25΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Πηγή - sidagi.gr
Απαιτούμενος χρόνος : 25΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4-6 άτομα
- 1 κούπα χυμό πορτοκαλιού
- ½ κούπα χυμό λεμονιού
- 1½ κούπα φράουλες, πολτοποιημένες
- ½ κούπα ζάχαρη
- 3 ασπράδια αυγών
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ανακατεύετε τους δύο χυμούς με τον πουρέ φράουλας και τη ζάχαρη και βάζετε το μείγμα σε μεταλλικό δοχείο στην κατάψυξη για να πήξει, αλλά όχι να παγώσει.
- Στη συνέχεια χτυπάτε τα ασπράδια σε σφιχτή μαρέγκα και τα ανακατεύετε απαλά με το μείγμα των φρούτων. Βάζετε το σορμπέ στην κατάψυξη για περίπου δύο ώρες.
- Όταν συμπληρωθεί το δίωρο, βγάζετε το σορμπέ και το ξαναχτυπάτε στο μίξερ ώστε να αφρατέψει.
- Το ξαναβγάζεται στην κατάψυξη για άλλες 2 ώρες.
- Σερβίρετε σε ποτήρι μαζί με κομμάτια φράουλας.
Πηγή - sidagi.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου