Μία πρόταση από την Νανά Δαρειώτη που θα σας ενθουσιάσει.
Ημέρα προβολής 04/06/2014.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
Πηγή - Chef On Air
Ημέρα προβολής 04/06/2014.
Πατήστε εδώ για να δείτε την εκπομπή.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- ½ κιλό ψωμί χωρίς κόρα
- 3-4 φέτες ελληνικό προσούτο Ifantis
- 200 γρ. φέτα
- 3-4 κ.σ. ψιλοκομμένα μυρωδικά (θυμάρι, δυόσμο, βασιλικό)
- 3 κ.σ. γάλα
- 1/3 φλ. εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Άλτις Παραδοσιακό
- 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Ανακατεύουμε σε ένα μπολάκι το ελαιόλαδο με την πάπρικα.
- Ανακατεύουμε την φέτα τριμμένη, τα μυρωδικά, το γάλα και το προσούτο ψιλοκομμένο.
- Αφαιρούμε την κόρα από το ψωμί και κόβουμε την ψίχα σε λεπτές φέτες.
- Βάζουμε σε κάθε φέτα από ½ κ.γ. μείγμα φέτας, κλείνουμε την ψίχα σε μπαλίτσα και τη δουλεύουμε με το χέρι μας, για να παραμείνει μπαλίτσα.
- Περνάμε τις μπαλίτσες από το ελαιόλαδο με την πάπρικα μέχρι να κοκκινίσουν γύρω γύρω και τις απλώνουμε σε ένα ταψί.
- Τις ψήνουμε, σε προθερμασμένο φούρνο, για 10 περίπου λεπτά, στους 220 βαθμούς, μέχρι να γίνει λίγο τραγανή η ψίχα εξωτερικά.
- Τις σερβίρουμε ζεστές.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου