ΜΕΝΟΥ

Pages

Summer choco


Μία δροσερή πρόταση από τον Bartender Παναγιώτη Φράγκο


Ημέρα προβολής 23/06/2014






~ ~ ~ ~ ~Υλικα ~ ~ ~ ~ ~
Για 3 άτομα
  • 3 κ.σ. παγωτό στρατσιατέλα Cart D’ οr
  • 150 ml ρούμι
  • 2 κ.γ. μαρμελάδα δαμάσκηνου
  • 25 ml χυμό λεμόνι
  • 2 φύλλα δυόσμου

~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Χτυπάμε στο μούλτι το παγωτό, τη μαρμελάδα, το χυμό λεμόνι και το ρούμι.
  • Προσθέτουμε πάγο και ξαναχτυπάμε.
  • Σερβίρουμε το κοκτέιλ σε ποτήρι μαρτίνι και γαρνίρουμε με φύλλα δυόσμου.


Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου