Χρόνος Προετοιμασίας 15΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 4 άτομα
- 4 αυγά
- 80 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
- 1 κ.γ. πέστο
- Αλάτι
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- 2 φύλλα βασιλικού ψιλοκομμένα
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μια κατσαρόλα με νερό, βράζουμε τα αυγά για 15 λεπτά, ώστε να γίνουν σφιχτά. Μόλις κρυώσουν τα ξεφλουδίζουμε.
- Κόβουμε τα αυγά στην μέση και αφαιρούμε τους κρόκους. Κόβουμε τα ασπράδια σε μικρά κομμάτια.
- Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε τους κρόκους με το γιαούρτι, το πέστο, αλάτι και πιπέρι. Προσθέτουμε και τα ασπράδια και ανακατεύουμε καλά.
- Πασπαλίζουμε την σαλάτα με βασιλικό και σερβίρουμε.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου