Εύκολο, γρήγορο, πεντανόστιμο πιάτο!
Χρόνος Προετοιμασίας 20΄
Πηγή - cookbox.gr
Χρόνος Προετοιμασίας 20΄
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
Για 5 άτομα
- 500 γρ. γαρίδες ξεπαγωμένες, πλυμμένες καλά και χωρίς το κεφάλι
- Αλάτι χοντρό κατά βούληση
- 5 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 60 ml. ελαιόλαδο
- 1 κόκκινη τσίλι πιπεριά , με τους σπόρους, κομμένη
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
- ματσάκι μαϊντανό 4κ.σ. ψιλοκομμένο
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Βάζουμε τις γαρίδες σε ένα σουρωτήρι, τις αλατίζουμε και τις αφήνουμε στο ψυγείο για 20 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 240 C.
- Σε ένα πυρέξ ανακατεύουμε τις γαρίδες με όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από την μισή ποσότητα μαϊντανό.
- Μαγειρεύουμε για 10-15 λεπτά μέχρι οι γαρίδες να γίνουν ροζ- δεν τις παραψήνουμε.
- Πασπαλίζουμε με τον υπόλοιπο μαϊντανό και σερβίρουμε αμέσως με μπόλικο ζεστό χωριάτικο ψωμί.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου