ΜΕΝΟΥ

Pages

Παγωτό σάντουιτς στην στιγμή



Μία εύκολη συνταγή από την φίλη μας Γεωργία Β. που θα σας ξετρελάνει.









~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
για 18 τεμάχια
  • Μία φυτική κρέμα γάλακτος 500ml (Granarolo)
  • Ενα κουτι γάλα ζαχαρούχο 305ml (Νουνου)
  • 1 1/2 Πακέτο μπισκότα Παπαδοπουλου


~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
  • Βάζουμε σε ένα μπολ τη κρέμα γάλακτος και το ζαχαρούχο
  • Την κτυπάμε με το μπλέντερ για 15΄ περίπου μέχρι να γίνει μία ομοιόμορφη κρέμα
  • Σε ένα ταψάκι στρώνουμε με μπισκότα τον πάτο του
  • Βάζουμε την κρέμα μας από πάνω, Υπολογίζουμε το πάχος της κρέμας στα 2 περίπου εκατοστά.
  • Από πάνω βάζουμε άλλη μία στρώση μπισκότα προσέχοντας να έχουν την ιδία κατεύθυνση με τα μπισκότα της βάσης.
  • Τέλος το βάζουμε στην κατάψυξη για 2 ώρες περίπου να παγώσει.





Tip :  
  • Μπορείτε να τυλίξετε το ταψί με διάφανη μεμβράνη για να μην σας τραβήξουν υγρασία τα μπισκότα.
  • Μετά τα πρώτα 30 με 40 λεπτά με ένα μαχαίρι χαράξτε τα κομμάτια ανάμεσα στα μπισκότα ώστε να μπορέσετε να το κόψετε όταν παγώσει. 

Πηγή - Γεωργία Β.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου