Μία μαγική γευση στο πιάτο σας.
~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~
- χταπόδι 1 κιλό
- 225 ml. ελαιόλαδο
- κρεμμυδάκι μικρό ολόκληρο 1 κιλό
- 4 κ.σ. ξίδι
- 3 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
- 3 φύλλα δάφνη
- Αλάτι κατά βούληση
- Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
~ ~ ~ ~ ~ Εκτέλεση ~ ~ ~ ~ ~
- Σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο και ρίχνουμε μέσα το χταπόδι κομμένο σε μικρά κομμάτια.
- Το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή θερμοκρασία και προς το τέλος προσθέτουμε το σκόρδο, το ξύδι, τα δαφνόφυλλα, πιπέρι, λίγο αλάτι και λίγο νερό (αν είναι απαραίτητο) και μαγειρεύουμε για ακόμα 10 λεπτά.
Πηγή - cookbox.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου