ΜΕΝΟΥ

Pages

Μπριζόλα με χυλοπίτες

Μοναδική συνταγή που θα σας ξετρελάνει.







Συνταγή : Broil King.
Μερίδες : 
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 1 κιλό άπαχο μοσχαρίσιο φιλέτο
  • χωρίς κόκαλα
  • 2 κουταλάκια ρίγανη
  • 1 κουταλάκι μαύρο πιπέρι
  • Μισό κουταλάκι κόκκινο πιπέρι
  • 2 κουταλάκια βούτυρο
  • Μισό φλιτζάνι σκόρδο ψιλοκομμένο
  • 1,5 κουταλάκι σπασμένοι σπόροι μάραθου
  • 1 κουταλάκι πάπρικα
  • 1 κουταλάκι αλάτι
  • Μισό κιλό χυλοπίτα
  • 3-4 κρεμμύδια, λειωμένα
  • Μισό φλιτζάνι παρμεζάνα τριμμένη

Εκτέλεση
  • Προθερμάνετε στο HIGH και αλείψτε τις σχάρες με λάδι για να αποφευχθούν τα κολλήματα. Συνδυάστε σπόρους μάραθου, ρίγανη, πάπρικα, μαύρο πιπέρι , αλάτι και κόκκινο πιπέρι σε ένα πιατάκι για να φτιάξετε σάλτσα για επάλειψη. Αλείψτε με την σάλτσα και τις δύο πλευρές της μπριζόλας.
  • Βάλτε την μπριζόλα στην καυτή σχάρα και μειώστε την θερμότητα στο MEDIUM . Ψήστε για περίπου 5 λεπτά για κάθε πλευρά για μεσαίο ψήσιμο. Αφήστε την μπριζόλα να ξεκουραστεί για 5 λεπτά πριν κόψετε. Κόψτε σε λεπτές φέτες.
  • Εν τω μεταξύ. Ετοιμάστε τις χυλοπίτες μαγειρεύοντας τις σε ένα μεγάλο δοχείο με βραστό νερό για περίπου 9 λεπτά. Λειώστε το βούτυρο, προσθέστε σκόρδο και το κρεμμύδι και ψήστε τα για 3-5 λεπτά Βγάλτε το από την φωτιά, σουρώστε την πάστα και την παρμεζάνα και ανακατέψτε. Σερβίρετε.
Πηγή - Broil King

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου