ΜΕΝΟΥ

Pages

Καγιανάς ή Σραπατσάδα

Καγιανάς, Στραπατσάδα ή Ντομάτες με αυγά, μία συνταγή με πολλά ονόματα ανάλογα την περιοχή προέλευσης, είναι το απόλυτο φαγητό του καλοκαιριού, θα το συναντήσετε σε κάθε περιοχή τις Ελλάδος με μικρές παραλλαγές.

Ο Καγιανάς είναι ουσιαστικά μία συνταγή που περιέχει τρία βασικά υλικά, Ντομάτες, Αυγά και λάδι από εκεί και πέρα μπορείτε να προσθέσετε διάφορα άλλα υλικά ανάλογα με τις προτιμήσεις και τα γούστα σας. Το σίγουρο είναι ότι ο Καγιανάς είναι εύκολος, νόστιμος, χορταστικός και μπορείτε να το γευτείτε όλες τις ώρες (Για Πρωινό, Μεσημεριανό, βραδινό ή ακόμα και σαν συνοδευτικό για ουζοκαταστάσεις).



Διαβάστε όλη την συνταγή μου αναλυτικά βήμα προς βήμα "ΕΔΩ".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου