¤ ¤
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤
Συνταγή : Γαστρονόμος
Μερίδες : Για 8 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Ψήσιμο 7΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬✬✬
Λαχταριστή συνταγή που θα ξετρελάνει με την γεύση της.
Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.
Η ιδέα είναι να χρησιμοποιήσουμε ένα διαφορετικού τύπου κρέας, που έχει όλη τη νοστιμιά του χοιρινού, ωραίο σφιχτό ψαχνό και δεν στερείται λίπους.
Υλικά
- 2 κιλά μικρές μπριζόλες μαύρου χοίρου, πάχους 2 εκ.
- χοντρό αλάτι
- θυμάρι
Διαδικασία
- Ζητάμε από τον κρεοπώλη να μας κόψει 2 κιλά μικρές μπριζόλες, πάχους 2 εκ. Τις ψήνουμε σε δυνατή θράκα για περίπου 6-7 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε με χοντρό αλάτι και θυμάρι. (Μπορούμε να προμηθευτούμε άνθη θυμαριού για πιο έντονο αποτέλεσμα.)
Πηγή - www.gastronomos.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου