Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 2 φλιτζάνια πατάτες βρασμένες και λιωμένες
- 1 αβγό χτυπημένο
- 3/4 φλιτζανιού κασέρι τριμμένο
- 1/2 φλιτζάνι κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
- 1/2 φλιτζάνι απάκι σε μικρά κομματάκια
- 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
- αλάτι, πιπέρι
- λάδι για το τηγάνισμα
Eκτέλεση
- Ανακατεύουμε σε μπολ τις πατάτες (οι οποίες πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου) με το αβγό, το κασέρι, το κρεμμυδάκι,το απάκι, αλάτι και πιπέρι.
- Πλάθουμε μπαλάκια, τα βουτάμε στη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
- Σερβίρουμε όταν γίνουν χλιαρά.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου