ΜΕΝΟΥ

Pages

Πατατοκεφτέδες με απάκι.



Ένα μοναδικό ορεκτικό που θα σας ξετρελάνει.












Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 10΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 2 φλιτζάνια πατάτες βρασμένες και λιωμένες
  • 1 αβγό χτυπημένο
  • 3/4 φλιτζανιού κασέρι τριμμένο
  • 1/2 φλιτζάνι κρεμμυδάκι φρέσκο ψιλοκομμένο
  • 1/2 φλιτζάνι απάκι σε μικρά κομματάκια
  • 1 φλιτζάνι φρυγανιά τριμμένη
  • αλάτι, πιπέρι
  • λάδι για το τηγάνισμα

Eκτέλεση
  • Ανακατεύουμε σε μπολ τις πατάτες (οι οποίες πρέπει να είναι σε θερμοκρασία δωματίου) με το αβγό, το κασέρι, το κρεμμυδάκι,το απάκι, αλάτι και πιπέρι. 
  • Πλάθουμε μπαλάκια, τα βουτάμε στη φρυγανιά και τα τηγανίζουμε στο καυτό λάδι. 
  • Σερβίρουμε όταν γίνουν χλιαρά.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου