Συνταγή : Ελένη Ψυχούλη (Chef on air)
Μερίδες :
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Ημέρα προβολής : 09.04.2015
Υλικά
- 1 μεγάλο καλαμάρι
- 3 κ.σ. ξίδι
- 4 κ.σ. βιολογικό βαλσαμικό ξίδι Kalamata Papadimitriou
- 1 κ.γ. σπόρους κόλιανδρου
- 1 κλων. φρέσκια ρίγανη
- ½ φλ. ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση
- Κόβουμε το καλαμάρι σε κομμάτια και το ψήνουμε σε ένα τηγάνι τύπου γουόκ με λίγο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά.
- Ρίχνουμε αλάτι, τον κόλιανδρο σπασμένο, τη φρέσκια ρίγανη και πιπέρι.
- Σβήνουμε με το ξίδι και το βιολογικό βαλσαμικό ξίδι.
- Αφαιρούμε τα καλαμαράκια και αφήνουμε την ξιδάτη σάλτσα μέχρι να δέσει.
- Περιχύνουμε με τη μελωμένη σάλτσα και σερβίρουμε.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου