Συνταγή : Cookbook.gr
Μερίδες : για 4 μερίδες.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 500 γρ. ταλιατέλες
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 καρότα κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια
- 2 κλωνάρια σέλερι
- 1 κονσέρβα κορν μπιφ μεγάλη
- ½ ποτήρι κρασί κόκκινο
- 10 φύλλα φασκόμηλο
- 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη για τις ταλιατέλες
- αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
- παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα
Eκτέλεση
- Βράζουμε τις ταλιατέλες σε 5 λίτρα αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε, προσθέτουμε τη μαργαρίνη, ανακατεύουμε και τις αφήνουμε στην άκρη.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι για 2 λεπτά.
- Ρίχνουμε το καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια, το κορν μπιφ ψιλοκομμένο και, τέλος, το σέλερι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί.
- Αφήνουμε να απορροφηθεί το αλκοόλ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φασκόμηλο ψιλοκομμένο.
- Αναμειγνύουμε το περιεχόμενο του τηγανιού με τις ταλιατέλες και σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου