ΜΕΝΟΥ

Pages

Ταλιατέλες με κορν μπιφ και φασκόμηλο



Ζυμαρικά για  όλη την οικογένεια.













Συνταγή : Cookbook.gr
Μερίδες : για 4 μερίδες.
Απαιτούμενος Χρόνος :  προετοιμασία 15΄, μαγείρεμα 20΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.


Υλικά
  • 500 γρ. ταλιατέλες
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 2 καρότα κομμένα σε λεπτά μπαστουνάκια
  • 2 κλωνάρια σέλερι
  • 1 κονσέρβα κορν μπιφ μεγάλη
  • ½ ποτήρι κρασί κόκκινο
  • 10 φύλλα φασκόμηλο
  • 1 κουτ. σούπας μαργαρίνη για τις ταλιατέλες
  • αλάτι, πιπέρι φρεσκοτριμμένο
  • παρμεζάνα τριμμένη για το σερβίρισμα

Eκτέλεση
  • Βράζουμε τις ταλιατέλες σε 5 λίτρα αλατισμένο νερό, τις σουρώνουμε, προσθέτουμε τη μαργαρίνη, ανακατεύουμε και τις αφήνουμε στην άκρη. 
  • Σοτάρουμε το κρεμμύδι σε βαθύ τηγάνι για 2 λεπτά. 
  • Ρίχνουμε το καρότο κομμένο σε λεπτά μπαστουνάκια, το κορν μπιφ ψιλοκομμένο και, τέλος, το σέλερι. Μαγειρεύουμε για 2 λεπτά και σβήνουμε με το κρασί. 
  • Αφήνουμε να απορροφηθεί το αλκοόλ, αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το φασκόμηλο ψιλοκομμένο. 
  • Αναμειγνύουμε το περιεχόμενο του τηγανιού με τις ταλιατέλες και σερβίρουμε αμέσως πασπαλίζοντας με φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα.
Δοκιμάστε τες με ένα Αγιωργίτικο-Merlot.

Πηγή - cookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου