Συνταγή : Ηλίας Δεμιρτζόγλου.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄,
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 μερίδες ψάρι της αρεσκείας μας
- 2 πατάτες σε πολύ λεπτές φέτες
- 2 κρεμμύδια σε λεπτές φέτες
- 2 ντομάτες αποφλοιωμένες σε ροδέλες
- 1 πιπεριά πράσινη σε ροδέλες
- 4 δαφνόφυλλα
- 2 σκελίδες σκόρδο σε φετάκια
- 1 φλιτζάνι μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3/4 φλιτζανιού λάδι
- 2 λεμόνια (τον χυμό τους)
- αλάτι, πιπέρι
- 8 κομμάτια λαδόκολλα (20x20εκ.)
Eκτέλεση
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180°C.
- Στρώνουμε 2 κομμάτια λαδόκολα πάνω στον πάγκο μας.
- Τοποθετούμε πάνω 1 ψάρι και το 1/4 της ποσότητας από πατάτες, κρεμμύδια, ντομάτες, ροδέλες πιπεριάς, δάφνη, σκόρδο και μαϊντανό.
- Αλατοπιπερώνουμε καλά, περιχύνουμε με το λάδι και το λεμόνι, κλείνουμε τη λαδόκολα με σπάγκο πολύ καλά.
- Επαναλαμβάνουμε με τα υπόλοιπα υλικά κατά τον ίδιο τρόπο.
- Ψήνουμε τα πακετάκια με τα ψάρια μέσα σε ταψάκι στον φούρνο για 30-40 λεπτά.
Πηγή - cookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου