Πριν αποχαιρετήσουμε τα καλοκαιρινά φρούτα, ετοιμάζουμε βήμα-βήμα ένα υπέροχο σουφλέ.
Συνταγή : Στέλιος Παρλιάρος.
Μερίδες : για 4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : προετοιμασία 10΄, ψήσιμο΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Μέτρια.
Υλικά
- 230 γρ. τυρί κρέμα, τύπου Φιλαδέλφεια
- 85 γρ. ζάχαρη
- 2 αυγά
- 20 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (2 κουτ. σούπας)
- ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο)
- λίγο βούτυρο (σε θερμοκρασία δωματίου) για άλειμμα
- ζάχαρη για τις φόρμες
Για το σερβίρισμα
- πεπόνι ή καρπούζι ή και τα δύο, κομμένα σε κομμάτια
- μέλι
Εκτέλεση
Στο τέλος, προσθέτουμε το ξύσμα λεμονιού.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170º C για 20 λεπτά.
Βγάζουμε τα φορμάκια από το φούρνο.
Τα σερβίρουμε χλιαρά με πεπόνι, καρπούζι και μέλι.
Πηγή - γλυκές ιστορίες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου