Υλικά
- 1 ώριμη μέτρια ντομάτα κομμένη σε φέτες
- 1 μπάλα μοτσαρέλα σε φέτες
- Λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού
- Λίγο ελαιόλαδο
- Λίγο αλάτι
- Λίγη ρίγανη
- 4 με 5 ελιές
~ ¤ ~
Εκτέλεση
- Αρχικά πλένουμε και καθαρίζουμε τη ντομάτα μας.
- Την κόβουμε σε λεπτές φέτες και τις βάζουμε σε ένα πιάτο.
- Τις αλατίζουμε και προσθέτουμε από πάνω τη μοτσαρέλα μας κομμένη και αυτή σε φέτες. Προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγη ρίγανη και τις ελιές.
- Στο τέλος προσθέτουμε λίγα φύλλα φρέσκου βασιλικού.
Πηγή - Μαγειρική Πανδαισία