ΜΕΝΟΥ

Pages

Πίτσα με έτοιμη ζύμη, γκοργκοντζόλα και καρύδια

 
¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤ ¤

Συνταγή : Tina Webb
Μερίδες : Για 1 πίτσα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 5΄, Ψήσιμο 15΄.
Βαθμός Δυσκολίας : ✬✬✬

Γκουρμέ πίτσα στα γρήγορα με άρωμα Ιταλίας και 3 μόνο υλικά!

Συστατικά

  • 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα
  • 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα
  • 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Τρόπος παρασκευής
  • Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200° C.
  • Στρώνουμε με αντικολλητικό χαρτί τη λαμαρίνα του φούρνου και απλώνουμε μέσα 1 έτοιμη λεπτή ζύμη για πίτσα. 
  • Στρώνουμε πάνω στη ζύμη 300 γρ. τυρί γκοργκοντζόλα, αφήνοντας 2 εκ. από τις άκρες ακάλυπτη. 
  • Πασπαλίζουμε την πίτσα με 150 γρ. καρυδόψιχα, χοντροτριμμένη, και την ψήνουμε για περίπου 15 λεπτά μέχρι να ψηθεί η βάση και να ροδίσει ελαφρώς.
  • Οταν είναι έτοιμη, τη βγάζουμε από το φούρνο, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Συνοδεύουμε
 

  • με φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Πηγή - γαστρονόμος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου