
Συνταγή : Δημήτρης Σκαρμούτσος.
Μερίδες : Για 6 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος : Περίπου 25΄.
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 700γρ πατάτες baby
- 1 κλωνάρι δυόσμος
- 150γρ σαλάμι αέρος, κομμένο σε λωρίδες
- 1/2 φλ μαγιονέζα
- 4 κ.γ. μουστάρδα
- 4-5 αγγουράκια τουρσί, κομμένα σε λωρίδες
- 4 ραπανάκια, σε φέτες
- 2 μικρά κρεμμύδια, σε φέτες
- ένα μάτσο φύλλα μαϊντανού
Εκτέλεση
- Βράζουμε τις πατάτες σε ελαφρά αλατισμένο νερό μαζί με το κλωνάρι δυόσμου για 10-15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν.
- Σουρώνουμε και αφήνουμε στην άκρη να κρυώσουν σε ένα μεγάλο μπολ.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ψήνουμε το σαλάμι αέρος, μέχρι να γίνει τραγανό.
- Αφαιρούμε από το τηγάνι και το ρίχνουμε στις πατάτες.
- Σε ένα μικρό μπολ βάζουμε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τα αγγουράκια τουρσί και ανακατεύουμε.
- Προσθέτουμε τα ραπανάκια και τα κρεμμύδια στις πατάτες.
- Ρίχνουμε μαύρο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
- Περιχύνουμε τις πατάτες με το μείγμα μαγιονέζας και ανακατεύουμε.
- Πασπαλίζουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.
Πηγή - Dimitris Skarmoutsos
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου