Συνταγή : Μarko Rossi
Μερίδες : για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.
Υλικά
- 4 πανσέτες χωρίς κόκκαλο
- 1 μέτριο κρεμμύδι
- 1 σκελ. σκόρδο
- 1 πιπεριά πράσινη
- 1 ματσ. θυμάρι φρέσκο
- 1 κ.σ. μέλι
- 1 σφην. τσίπουρο
- 190 γρ. πάστα καυτερής πιπεριάς Almito
- 100 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα για το σερβίρισμα
- ελαιόλαδο
- αλάτι - πιπέρι
Εκτέλεση
- Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στις πανσέτες.
- Προσθέτουμε φρέσκο θυμάρι και ελαιόλαδο.
- Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει καλά.
- Ψήνουμε τις πανσέτες και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
- Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, την πιπεριά και ανακατεύουμε.
- Σβήνουμε με το τσίπουρο.
- Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε την πάστα καυτερής πιπεριάς, το μέλι και ανακατεύουμε.
- Σερβίρουμε τις πανσέτες με τη σάλτσα και με φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω.
Πηγή - Chef On Air
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου