ΜΕΝΟΥ

Pages

Πανσέτες με πάστα καυτερής πιπεριάς, μέλι & θυμάρι



Μία πικάντικη πρόταση στο τραπέζι σας.









Συνταγή : Μarko Rossi
Μερίδες : για 2-4 άτομα.
Απαιτούμενος Χρόνος :  
Βαθμός Δυσκολίας : Εύκολη.

Υλικά
  • 4 πανσέτες χωρίς κόκκαλο
  • 1 μέτριο κρεμμύδι
  • 1 σκελ. σκόρδο
  • 1 πιπεριά πράσινη
  • 1 ματσ. θυμάρι φρέσκο
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 σφην. τσίπουρο
  • 190 γρ. πάστα καυτερής πιπεριάς Almito
  • 100 γρ. Arla φρέσκο τυρί κρέμα για το σερβίρισμα
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι - πιπέρι

Εκτέλεση
  • Ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι στις πανσέτες.
  • Προσθέτουμε φρέσκο θυμάρι και ελαιόλαδο.
  • Βάζουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά και το αφήνουμε να κάψει καλά.
  • Ψήνουμε τις πανσέτες και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
  • Ψιλοκόβουμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι , το σκόρδο, την πιπεριά και ανακατεύουμε.
  • Σβήνουμε με το τσίπουρο.
  • Αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε την πάστα καυτερής πιπεριάς, το μέλι και ανακατεύουμε.
  • Σερβίρουμε τις πανσέτες με τη σάλτσα και με φρέσκο τυρί κρέμα από πάνω.

Πηγή - Chef On Air

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου